O nama

O nama

Adriatic Group je međunarodni poslovni sustav koji okuplja agencije za nekretnine iz područja Hrvatske te njihove partnere iz inozemstva.

Članice grupacije su registrirani posrednici u prometu nekretninama s dugogodišnjim iskustvom u ovom području i sposobni su riješiti najsloženije zadatke koje suvremeno tržište nekretnina postavlja pred njih.

Objedinili smo ponudu nekretnina svih agencija članica kako bi se ona mogla pregledavati na zajedničkom Internet portalu i time omogućila strankama bogatiji izbor nekretnina i lakše snalaženje.

Mi smo prva grupacija agencija za nekretnine na ovom području koja je bazirana na teritorijalnom načelu tj. članice grupacije moraju biti iz različitih mjesta kako bi se ponuda nekretnina što pravilnije teritorijalno uravnotežila.

Ono što nas razlikuje od drugih je:

• da se na našem portalu objavljuju samo nekretnine koje smo osobno provjerili;
• da se na našem portalu ne mogu oglašavati nelicencirani i nestručni posrednici;
• da možete s jednom članicom dogovoriti razgledavanja nekretnina koje prodaju i ostale članice te tako u kraćem vremenu s manje napora razgledati više nekretnina
• da možete postići bolju promidžbu i očekivati bržu prodaju Vaše nekretnine jer Vašu nekretninu ne prodaje samo jedna agencija već sve agencije iz grupacije.
• da smo umrežavanjem naših ponuda omogućili smo učinkovito rješavanje i onih najsloženijih upita koji će za pojedinu agenciju često predstavljati nepremostiv problem.

Naša internet stranica www.adriatic-group.com pokrenuta je početkom 2006 god., zatim je 2008 god. redizajnirana, da bi 2012 god. osvanula u potpuno novom ruhu.

Potencijalni kupci i prodavatelji nekretnina kliknite na ovaj popis članica i odaberite onu članice koju želite da Vam pomogne u realizaciji Vaše kupoprodaje ili nas kontaktirajte putem ovog obrasca.

Agencije za nekretnine - Vaše upite vezano za pridruživanje grupaciji šaljite na ovaj mail.